«Σ´αγαπάμε ντάτσι???» έγραψε η Ευριπίδου στον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

«Σ´αγαπάμε ντάτσι???» έγραψε η Ευριπίδου στον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

Με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Νεκτάριου Αλεξάνδρου του ευχήθηκε και διαδικτυακά...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόσταρε στο instagram μια υπέροχη φωτογραφία του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της κόρης της Αριάδνης από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Όπως σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGAONE: «Να μας ζήσεις πάπακη να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!!! Σ´ευχαριστουμε για όλα... ξέρεις εςύ... Σ´αγαπάμε "ντάτσι"???». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE