Η Αστυνομία είχε φροντίσει να γίνουν συστάσεις δυο ημέρες πριν το δυστύχημα του Αστρομερίτη

Η Αστυνομία είχε φροντίσει να γίνουν συστάσεις δυο ημέρες πριν το δυστύχημα του Αστρομερίτη

Τραγικό... Δυο ημέρες πριν από το θανατηφόρο του Αστρομερίτη, το θύμα Νικόλας Διακουρτή, είχε κληθεί από την Αστυνομία προκειμένου να του γίνουν συστάσεις σε σχέση με επικίνδυνη οδήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από το χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ο νεαρός κλήθηκε μαζί με τον πατέρα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αστρομερίτη και έγιναν συστάσεις στον 20χρονο γιατί οδηγούσε με ταχύτητα τη μοτοσικλέτα του.

Δυστυχώς δυο ημέρες μετά ο νεαρός έχασε τη ζωή του, καθώς οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε ο Νικόλας να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε 57χρονος.

Να σημειώσουμε πως οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και με την αναφορά μας δεν επιρρίπτουμε ευθύνες στον θανόντα. Σίγουρα όμως αν η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη, θα υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αντίδρασης. Ίσως η σύγκρουση να αποφευγόταν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE