Παγωμένα και τα Κυπριακά κόμματα από την εκλογή Τραμπ – «Ίσως να μην ξέρει πού πέφτει η Κύπρος»

Παγωμένα και τα Κυπριακά κόμματα από την εκλογή Τραμπ – «Ίσως να μην ξέρει πού πέφτει η Κύπρος»

Η εκλογή Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε παγκόσμιο σοκ αφού το αποτέλεσμα θεωρήθηκε ως μεγάλη έκπληξη και ανατροπή.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το ίδιο αίσθημα κυριαρχεί και εδώ στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα δυο μεγάλα πολιτικά κόμματα τα οποία ακόμη δεν έχουν επίσημη θέση να εκφράσουν για το τι σημαίνει η επικράτηση Τραμπ στις Η.Π.Α.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχαμε με εκπροσώπους του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ μας ξεκαθάρισαν ότι ακόμη δεν έχουν να κάνουν την όποια επίσημη τοποθέτηση αυτή την στιγμή.

Χαρακτηριστικά και σε ότι αφορά την εκλογή Τραμπ και τι μπορεί να σημαίνει για το Κυπριακό, ηγετικό στέλεχος μεγάλου κόμματος μας είπε ότι «ίσως να μην ξέρει καν που πέφτει η Κύπρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Είναι επίσημο! Ο Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE