Παγωμένα και τα Κυπριακά κόμματα από την εκλογή Τραμπ – «Ίσως να μην ξέρει πού πέφτει η Κύπρος»

Παγωμένα και τα Κυπριακά κόμματα από την εκλογή Τραμπ – «Ίσως να μην ξέρει πού πέφτει η Κύπρος»

Η εκλογή Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε παγκόσμιο σοκ αφού το αποτέλεσμα θεωρήθηκε ως μεγάλη έκπληξη και ανατροπή.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το ίδιο αίσθημα κυριαρχεί και εδώ στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα δυο μεγάλα πολιτικά κόμματα τα οποία ακόμη δεν έχουν επίσημη θέση να εκφράσουν για το τι σημαίνει η επικράτηση Τραμπ στις Η.Π.Α.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχαμε με εκπροσώπους του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ μας ξεκαθάρισαν ότι ακόμη δεν έχουν να κάνουν την όποια επίσημη τοποθέτηση αυτή την στιγμή.

Χαρακτηριστικά και σε ότι αφορά την εκλογή Τραμπ και τι μπορεί να σημαίνει για το Κυπριακό, ηγετικό στέλεχος μεγάλου κόμματος μας είπε ότι «ίσως να μην ξέρει καν που πέφτει η Κύπρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Είναι επίσημο! Ο Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE