ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο ενώ «κοιμόταν»! Πήρε φωτιά και το διπλανό όχημα ...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαψαν το αυτοκίνητο ενώ «κοιμόταν»! Πήρε φωτιά και το διπλανό όχημα ...

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/11), σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης οικίας στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο αξίας €4,000 καταστράφηκε ολοσχερώς. Εκτεταμένες ζημιές υπέστη και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πλησίον του πρώτου οχήματος.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE