Ομογενείς στις Η.Π.Α ψηφίζουν Τράμπ για να απελευθερωθεί η Κύπρος - VIDEO

Ομογενείς στις Η.Π.Α ψηφίζουν Τράμπ για να απελευθερωθεί η Κύπρος - VIDEO

Η κρίσιμη εκλογική μάχη στις Η.Π.Α έχει αρχίσει και δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες και Κύπριοι της Αμερικής.

Την Δευτέρα 7/11 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ» oι Ελληνοαμερικανοί Φίλοι του Τραμπ στην Αστόρια διοργάνωσαν προεκλογική συγκέντρωση με θέμα: «τι αλλαγές θα φέρει η προεδρία του Τραμπ στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ελλάδα και την Κύπρο» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, σύμβουλο του κ. Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ δήλωσε στην συγκέντρωση ότι «για να απελευθερωθεί η Κύπρος χρειάζεται η συμμαχία των ΗΠΑ και της Ρωσίας».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι: «η βόρεια ήπειρος είναι δική μας, τα Σκόπια είναι δίκη μας , ας βγούνε να λένε πως δεν είναι δική μας. Δεν δέχομαι την Αλβανία η οποία είναι υπόθεση δυο ωρών να καταληφθεί και τα Σκόπια να σηκώνουν ανάστημα στην Ελλάδα. Αλλά φταίνε οι πολιτικοί.»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να ενημερώσει τον Τράμπ όσο καλύτερα γίνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE