ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για την μητέρα που γέννησε τα δίδυμα της και «έσβησε» - Δεν τα κατάφεραν τελικά τα νεογνά

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό τέλος για την μητέρα που γέννησε τα δίδυμα της και «έσβησε» - Δεν τα κατάφεραν τελικά τα νεογνά

Η 42χρονη παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε καθώς πήγαινε πριν λίγες μέρες σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει.

Στον απόηχο της τραγωδίας με τη 42χρονη έγκυο που πέθανε λίγο πριν γεννήσει, οι τοπικές κοινωνίες στην Κάρυστο και στα Στύρα συγκλονίζονται ξανά από μία ακόμη δυσάρεστη είδηση, αφού και τα δίδυμα μωράκια της έχασαν την μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε καθώς πήγαινε πριν από μερικές μέρες σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε έξω από την κλινική και, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αυτές δεν απέφεραν καρπούς.

Κατάφεραν ωστόσο να φέρουν στον κόσμο να δύο μωράκια, τα οποία φαίνονταν αρχικά να έχουν αρκετές ελπίδες να επιβιώσουν.

 Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρει το eviatop.gr, τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δίδυμα αγγελούδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE