ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

Αρνήθηκαν ενοχή στις 94 συνολικά κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου, για αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, πλημμελή άσκηση υπηρεσιακών καθηκόντων και αδικήματα του περί Δήμων και Κοινοτήτων Νόμου.

Τα αδικήματα, που φέρεται να διαπράχθηκαν την περίοδο 2014-2015, προέκυψαν λόγω της μη έγκαιρης αποστολής των πρακτικών των συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου στην Επαρχιακή Διοίκηση και ως εκ τούτου, την υλοποίηση αποφάσεων για έργα και δράσεις που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί επίσημα από τον Έπαρχο.

Η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2017, ενώ όλοι παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, και ο τέως κοινοτάρχης του πρώην συνοικισμού Κολοσσίου, Ενορία Απόστολος Ανδρέας -  το οποίο ενοποιήθηκε με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου - για 14 κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE