Στο Μοντ Πελεράν για την έναρξη των συνομιλιών για το εδαφικό ο ΓΓ του ΟΗΕ

Στο Μοντ Πελεράν για την έναρξη των συνομιλιών για το εδαφικό ο ΓΓ του ΟΗΕ

Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι μουν έφθασε στις 9.15 το πρωί στο ξενοδοχείο Le Mirador Resort and Spa στο Μοντ Πελεράν, όπου αρχίζουν σήμερα οι εντατικοποιημένες συνομιλίες για το εδαφικό και όλα τα άλλα εκκρεμούντα ζητήματα που είναι αλληλένδετα.

Τον υποδέχθηκαν ο Ειδικός Σύμβουλός του για την Κύπρο, `Εσπεν Μπαρθ ΄Ειντε, και η Ειδική Αντιπρόσωπός του στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Θα ακολουθήσει η συνάντηση του κ. Μπαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 9.40 τοπική ώρα.

Στις 10.10 τοπική ώρα ο κ. Μπαν θα προβεί σε δήλωση στα ΜΜΕ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Έτοιμοι οι δυο ηγέτες για σκληρό πόκερ στο Mont Pelerin - Αρχίζει η κρίσιμη συζήτηση για το εδαφικό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE