Η πρώτη φωτογραφία της Σκορδά μετά το διαζύγιο με Λιάγκα

Η πρώτη φωτογραφία της Σκορδά μετά το διαζύγιο με Λιάγκα

Ο χωρισμός Λιάγκα - Σκορδά έσκαγε σαν βόμβα στην ελληνική show biz και η Φαίη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνονται τα πόδια της με πάνινα λεοπάρ παπούτσια και φόρμες και τα πόδια του γιου της ο οποίος βρίσκεται πάνω στο αλογάκι του.

«Καλημέρα κορίτσια μου» και μία καρδούλα ήταν η λεζάντα που επέλεξε η παρουσιάστρια για να συνοδεύσει τη φωτογραφία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο χωρισμός βόμβα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από newsbeast.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE