Φθινόπωρο χωρίς βροχές – Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Φθινόπωρο χωρίς βροχές – Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Αναμένεται άνοδος στη θερμοκρασία από την Τετάρτη (9/11).

Μικρή αύξηση στη θερμοκρασία τις επόμενες μέρες αναμένεται, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (9/11) και την Πέμπτη (10/11) αναμένεται η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή άνοδο.

Το απόγευμα της Κυριακής (6/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το βράδυ της ίδιας μέρας.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15  στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Τη Δευτέρα (7/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.   

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE