ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Προσπερνούσε τη στιγμή της σύγκρουσης ο 22χρονος - Έστριβε δεξιά το αυτοκίνητο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Προσπερνούσε τη στιγμή της σύγκρουσης ο 22χρονος - Έστριβε δεξιά το αυτοκίνητο

Ακόμα ένας νέος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο... Ο λόγος για τον 22χρονο από τον Αστρομερίτη, ο οποίος γύρω στις 18:30 συγκρούστηκε με όχημα στον Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγκυρίες και η ταχύτητα ήταν τα αίτια του νέου δυστυχήματος.

Ο 22χρονος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ενώ προσπερνούσε συγκρούστηκε με όχημα το οποίο έστριβε δεξιά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος οδηγός του δίκυκλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Ο 22χρονος Νικόλας Διακουρτής το θύμα της ασφάλτου – Συνελήφθη 57χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Θανατηφόρο στον Αστρομερίτη – 22χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE