Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως φαίνεται οι τελευταίες φήμες περί χωρισμού του «λαμπερού» ζευγαριού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ηθοποιό, αφού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και μάλιστα προέβη και σε χαρακτηριστικές δηλώσεις τηλεοπτικά, «Με τον Μιχάλη δεν έχω χωρίσει ούτε πέντε λεπτά» και αποκάλυψε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή, σύμφωνα με το περιοδικό «Helo».
Το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε έξι χρόνια σχέσης και εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις αρκετά χαμογελαστό και ερωτευμένο αφού ανταλλάζουν πολλές φορές και τρυφερά βλέμματα δημοσίως.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις