ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Νοσοκομείο γυναίκα που υπέστη σοκ - Άγιο είχαν οι οδηγοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Νοσοκομείο γυναίκα που υπέστη σοκ - Άγιο είχαν οι οδηγοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας με τα χειρότερα ευτυχώς να έχουν αποφευχθεί.

Τα οχήματα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 5/11.

Στο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό προκλήθηκε πυκνή κίνηση. Για καλή τους τύχη οι οδηγοί γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς ενώ ασθενοφόρο που μετέβηκε στη σκηνή μετέφερε γυναίκα οδηγό στο Νοσοκομείο καθώς υπέστη σοκ.

Δείτε φωτογραφίες: 

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με τέσσερα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού! Κυκλοφοριακό χάος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.