Το μήνυμα πράκτορα του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ που έριξε το διαδίκτυο

Το μήνυμα πράκτορα του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ που έριξε το διαδίκτυο

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους παίκτες για την προηγούμενη κλήρωση του τζακ-ποτ στο Τζόκερ.

Συγκεκριμένα, στην Επανομή Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου χρησιμοποίησε την φαντασία του και έγραψε έξω από το κατάστημα του μία ανακοίνωση καλώντας του παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους προκειμένου να απαλλαχθούν από συγκεκριμένα... προβλήματα που τους βασανίζουν.

Ο ιδιοκτήτης στην ανακοίνωση του κάνει ειδική αναφορά στις συζύγους, τα χρέη της εφορίας, στα πολυτελή αυτοκίνητα και φυσικά στο... iphone7.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Από CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE