Μαζί στη ζωή μαζί και στον θάνατο μετά από 74χρόνια γάμου! Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Μαζί στη ζωή μαζί και στον θάνατο μετά από 74χρόνια γάμου! Πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Ο Leonard και η Hazel Cherry ήταν παντρεμένοι 74 χρόνια και πέθαναν πριν απο λίγες μέρες. Ο 95χρονος Leonard είχε μπει σε σανατόριο λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ενώ η Hazel, που ήταν καλά στην υγεία της, μεταφέρθηκε σε μια κοντινή μονάδα.

Ο βετεράνος και πρώην πιλότος πέθανε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στις 27 Οκτωβρίου και η γυναίκα του έφυγε από τη ζωή μετά από 10 ώρες στα 92 της χρόνια.

"Όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν, τόσο πιο πολύ άρχισα να χαμογελάω για το πόσο πολύ αγαπιόντουσαν" δήλωσε ο γιος του ζευγαριού David Cherry.

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η γιαγιά μου τον περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά στον παράδεισο. Νιώθω ευλογημένος που σταμάτησε να υποφέρει ο πατέρας μου και που η μητέρα μου είναι μαζί του και δεν χρειάστηκε να τον αφήσει μόνο του".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.