ΗΠΑ: Φόβοι για τρομοκρατικά χτυπήματα πριν τις εκλογές

ΗΠΑ: Φόβοι για τρομοκρατικά χτυπήματα πριν τις εκλογές

Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν τις τοπικές αρχές στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια.

Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν τις τοπικές αρχές στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν επιθέσεις από την αλ-Κάιντα τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει.

Δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες τοποθεσίες, όμως αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν ενημερώσει τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις κρούσης για την πιθανή απειλή, μετέδωσε το CBS.

«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.

Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως την πληροφορία και αξιωματούχοι στο αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχόλιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE