Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

Νέο περιστατικό βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 3/11 σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαθητής παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο, στο όποιο παραβρέθηκε και ο πατέρας του, όπου σε ανείπωτο χρόνο άρχισε να σπάζει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε σε καθηγητή, σπάζοντας τον στο ξύλο.  

Στην συνέχεια έφυγε σαν κύριος λες και δεν συμβαίνει τίποτα.. 

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με τον κ. Κυπριανός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, μας ανάφερε ότι το Υπουργείο Παιδιάς θα εξετάσει το όλο ζήτημα και θα τοποθετηθεί επίσημα αν το κρίνει αναγκαίο.

Έκτορας Γεωργίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE