Διακαναλική Αναστασιάδη: Ενημερώνει για το Κυπριακό και φεύγει για Ελβετία

Διακαναλική Αναστασιάδη: Ενημερώνει για το Κυπριακό και φεύγει για Ελβετία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα δώσει αργά το απόγευμα της Παρασκευής 4/11 διακαναλική συνέντευξη Τύπου με θέμα το Κυπριακό, σε επτά διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την διακαναλική διάσκεψη του ΠτΔ – Πού θα στοχεύει η ομιλία του

Η διακαναλική θα διαρκέσει από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι καθώς και ανταποκριτές ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Προεδρικό Μέγαρο, σε ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική και στην τουρκική γλώσσα. Από το χώρο αυτό, μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας και όσοι εκπρόσωποι ελληνοκυπριακών ΜΜΕ το επιθυμούν.

Τη Δευτέρα 7/11 ο ΠτΔ και οι στενοί του συνεργάτες, σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες αρχίζουν συνομιλίες για το εδαφικό στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, υπό την αιγίδα του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Παρών στην έναρξη των συνομιλιών που θα διαρκέσουν ως τις 11 του μήνα, θα είναι ο ΓΓ των ΗΕ Μπαν Κι Μουν.


Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE