Πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομίας ανώτερα στελέχη του ΥΠΕΞ – Αυτοκίνητο 34 χιλιάδων ευρώ πωλήθηκε 2,430!

Πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομίας ανώτερα στελέχη του ΥΠΕΞ – Αυτοκίνητο 34 χιλιάδων ευρώ πωλήθηκε 2,430!

Το κατώφλι του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασαν την Πέμπτη (03/11) δυο στελέχη του διπλωματικού σώματος της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σκοπός της εκεί παρουσίας τους ήταν να δώσουν εξηγήσεις για αγοραπωλησία οχήματος με χρήματα του φορολογούμενου.

Τα δυο αυτά στελέχη έδωσαν τις δικές τους θέσεις και στην συνέχεια απεχώρησαν χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αρχηγείου κατόπι έρευνας της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που καταδεικνύει πως δεν τηρήθηκαν οι νενομισμένες διαδικασίες για πώληση οχήματος.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο αγοράστηκε κατά το έτος 2002 έναντι 34 χιλιάδων ευρώ και πωλήθηκε το 2013 έναντι 2,430.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αρχηγείου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE