Η ταμπέλα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που κάνει θραύση - Τι σκέφτηκε ιδιοκτήτης για να προσελκύσει πελάτες (ΦΩΤΟ)

Η ταμπέλα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που κάνει θραύση - Τι σκέφτηκε ιδιοκτήτης για να προσελκύσει πελάτες (ΦΩΤΟ)

Τα 9,3 εκατ. ευρώ που μοιράζει το Τζόκερ έχουν προκαλέσει φρενίτιδα, με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να κινούνται στους ρυθμούς του αστρονομικού ποσού.

Ενας, όμως, ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης είπε να ξεχωρίσει για να προσελκύσει ακόμη περισσότερους παίκτες στην δική του επιχείρηση.

Στην πρωτότυπη ανακοίνωση του γράφει: 

«Θες να στείλει τη γυναικά σου στη μάνα της; Δεν έχει να πληρώσεις εφορία, δάνειο, ΤΕΒΕ; Δεν έχεις να πληρώσεις το πάγιο από το iPhone 7 και να βάλεις βενζίνη στο Audi; Ελα μέσα και παίξε Τζόκερ. Τζακ Ποτ 9.300.000».




Πηγή:www.iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.