Ο Χάσικος «ακυρώνει» τον Αβέρωφ – Επαναφορά φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας

Ο Χάσικος «ακυρώνει» τον Αβέρωφ – Επαναφορά φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας

Συναγερμική διχογνωμία... Μετά από πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, η Βουλή ενέκρινε στα μέσα του περασμένου Ιουλίου την κατάργηση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Ωστόσο την Πέμπτη (03/11) ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, μίλησε για επαναφορά του εν λόγω φόρου.

Το στέλεχος της κυβέρνησης, μιλώντας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του 2017, ανέφερε ότι ο φόρος μπορεί να επανέλθει με άλλη μορφή και ενδεχομένως να είναι χαμηλότερος.

Διευκρίνησε ότι πρέπει να επανέλθει λόγω των αυξημένων αναγκών του Υπουργείου, αλλά και για την εκτέλεση έργων και προγραμμάτων.

«Η Κύπρος θα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης, στην οποία δεν θα υποβάλλεται φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE