Η Κύπρια παρουσιάστρια μας δείχνει την πρώτη της τσάντα! VIDEO

Η Κύπρια παρουσιάστρια μας δείχνει την πρώτη της τσάντα! VIDEO

Δυναμικά μπήκε ο μήνας για την Κύπρια τηλεπερσόνα...

Η Τζώρτζια Παναγή μόλις την 1η Νοεμβρίου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το επόμενό της επαγγελματικό βήμα με το παρακάτω αινιγματικό σχόλιο: «Καλό μήνα σε όλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη και ο λόγος....έκπληξη!!! Πάρτε ένα μικρό δείγμα απο κάτι όμορφο που έρχεται».

Την Πέμπτη, 3/11, ανέβασε την πρώτη της τσάντα με τη λεζάντα: «Να αρχίζει ο μήνας σου με νέα ξεκινήματα και φορώντας το καλύτερο φθινοπωρινό backpack!!!


Δέν ξέρω για εσάς πώς άρχισε ο Νοέμβρης,αλλά για εμένα ξεκίνησε με την συνεργασία μου με την εταιρία spartasandals και την νέα μου συλλογή@spartasandals by Giorgia Panagi -Bags!!! -i'm so happy- Μπείτε τώρα στο www.spartasandals.com δείτε ολόκληρη την συλλογή και διαλέξτε την τσάντα που σας ταιριάζει για αγόρια και κορίτσια σε όλα τα χρώματα για κάθε γούστο!!»

Διαβάστε επίσης: Πρωτότυπο! Κύπρια παρουσιάστρια λανσάρει την δική της συλλογή παπουτσιών και τσαντών! VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE