Μήνυμα Λαμπριανίδη για τους νόμους σε σχέση με τη στάθμευση: «Με έγραψαν και καλά μου έκαναν!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μήνυμα Λαμπριανίδη για τους νόμους σε σχέση με τη στάθμευση: «Με έγραψαν και καλά μου έκαναν!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κ. Δημήτρης Λαμπρινίδης (Πρόεδρος Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου) έστειλε με τον δικό του τρόπο μήνυμα προς όλους μας…

«Επειδή οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται πιστά για να εξυπηρετούν τα δικαιώματα των πολιτών πλήρωσα κι εγώ εξώδικο 85 ευρώ για στάθμευση σε χώρο αναπήρων», αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Λαμπρινίδης.

«Δεν είχα την μπλε κάρτα μου μαζί μου (την έχασα) και δεν έβρισκα άλλο χώρο στάθμευσης στην περιοχή για αυτό τόλμησα να σταθμεύσω χωρίς μπλε κάρτα στάθμευσης και έβαλα στο ταμπλό ένα πορτοκαλί σήμα το οποίο γνώριζα ότι δεν μου επιτρέπει νομικά να σταθμεύσω εκεί. Πήρα το ρίσκο», συνεχίζει ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου.

«Ο τροχονόμος του Δήμου Λεμεσού έκανε τη δουλειά του σωστά και πολύ καλά έκανε», επισημαίνει ο κ. Λαμπρινίδης για να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους.

«Το αναρτώ για όσους θεωρούν ότι αν ξεχάσουν την κάρτα τους ή δεν έχουν κάρτα και βιάζονται, δικαιούνται να παρανομούν. Οι νομοθεσίες πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά για να εξυπηρετούν τους πολίτες» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.