Η Κύπρια εστεμμένη που μετά από 14 χρόνια κατάφερε να πάρει κυπριακό διαβατήριο!

Η Κύπρια εστεμμένη που μετά από 14 χρόνια κατάφερε να πάρει κυπριακό διαβατήριο!

Εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια παλεύει για να πάρει κυπριακό διαβατήριο...

Η Μαρία Μοράρου, η Star Κύπρος 2015, δήλωσε πολλάκις ότι δέχτηκε bullying στο σχολείο αλλά και στα Καλλιστεία με αφορμή την καταγωγή της.

Οπόταν δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πόσταρε με καμάρι το κυπριακό της διαβατήρο στα social media με τη λεζάντα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματά μου όταν πήρα το διαβατήριο μου στα χέρια μου! Ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια “πάλης“».

Να πούμε ότι η Μαρία Μοράρου με το συγκεκριμένο διαβατήριο θα ταξιδέψει μέχρι την Αμερική, και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον, για να μας εκπροσωπήσει στο Miss World ως η Star Κύπρος 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE