ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έκαψαν όχημα καθηγήτριας μέρα-μεσημέρι την ώρα που έκανε μάθημα

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έκαψαν όχημα καθηγήτριας μέρα-μεσημέρι την ώρα που έκανε μάθημα

Έκαψαν το όχημα 50χρονη καθηγήτριας που διδάσκει σε σχολείου του Στροβόλου.

Φωτιά σε αυτοκίνητο 50χρονης, ξέσπασε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (02/11) , ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης του σχολείου Αρχιεπίσκοπου Κυπριανού στο Στρόβολο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου κατέσβησαν τη φωτιά. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος και στη μηχανή.

 Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE