ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη ανακοίνωση για τον καιρό – Ακραία φαινόμενα θα πλήξουν την Κύπρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη ανακοίνωση για τον καιρό – Ακραία φαινόμενα θα πλήξουν την Κύπρο

Έκτακτη ανακοίνωση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν από το βράδυ της Τρίτης (01/11).

Σε επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τρίτη (1/11) μέχρι το πρωί της Τετάρτης (02/11), με κύριο χαρακτηριστικό τους πολύ ισχυρούς ανέμους που προβλέπεται να φτάσουν τοπικά τα 6 BF, αναφέρεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, ενώ προστίθεται ότι η κατάσταση της θάλασσας θα είναι μέχρι κυματώδης.

Η Υπηρεσία παρακαλεί τους ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών να αποφύγουν τη δραστηριοποίηση τους κατά τον χρόνο ισχύος των έκτακτων δελτίων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης, αναφέρεται, έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και πτητικά μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν πλοία και μικρά σκάφη που θα κινδυνέψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE