ΕΓΚΩΜΗ: Πάλι έδρασαν οι άγνωστοι διαρρηκτές –Έκαναν «φτερά» από γνωστό κατάστημα, κινητά τηλεφώνα και tablet

ΕΓΚΩΜΗ: Πάλι έδρασαν οι άγνωστοι διαρρηκτές –Έκαναν «φτερά» από γνωστό κατάστημα, κινητά τηλεφώνα και tablet

Μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικές συσκευές ήταν η λεία διαρρηκτών, που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (01/11) , σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο συναγερμός του καταστήματος ήχησε στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης όπου λίγο αργότερα η υπεύθυνη του καταστήματος, προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Όπως διαπιστώθηκε, από το κατάστημα κλάπηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, άγνωστης αξίας, μέχρι στιγμής.

 Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE