Προσοχή: Κλειστός ο δρόμος του Τζιελεφού λόγω των κατολισθήσεων

Προσοχή: Κλειστός ο δρόμος του Τζιελεφού λόγω των κατολισθήσεων

Κλειστός θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (01/11) ο δρόμος του Αγίου Νικόλαου Πάφου λόγων ενώ κατολισθήσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό πως λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, ο δρόμος Αγίου Νικολάου Πάφου προς Καμινάρια, μέσω της γέφυρας Τζιελεφού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Συνεργείο καθαρισμού έχει μεταβεί στην περιοχή και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για καθαρισμό του δρόμου. Αναμένεται να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, γύρω στις 12.30μ.μ..

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, πριν από την όποια διακίνηση τους οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα και την εφαρμογή της Αστυνομίας, για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, καθώς και από τους λογαριασμούς της στο facebook και το twitter.

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πτώση δέντρων, βράχων και διακοπή ρεύματος λόγω βροχής…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE