Τι είπε ο Σοφοκλέους στην Αλεξία και έσβησε το χαμόγελο της; VIDEO

Τι είπε ο Σοφοκλέους στην Αλεξία και έσβησε το χαμόγελο της; VIDEO

7 Νοεμβρίου ξεκινά η πρωινή τους εκπομπή αλλά η παρουσιάστρια προφανώς υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο...

Η Αλεξία Αναστασίου από 7 Νοεμβρίου θα μας λέει «Ξυπνήσατε» μαζί με τον Μιχάλη Σοφοκλέους και την Πέμπτη (27/10) το ανακοίνωσε από την εκπομπή της στο Mega «Όλα Για Σένα».

Και μπορεί η παρουσιάστρια να πήρε τηλέφωνο τον συνεργάτη της για να του ανακοινώσει πως από 7 Νοεμβρίου θα  είναι μαζί, όμως έμεινε άφωνη όταν άκουσε τον ηθοποιό να της λέει πως στις 7 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία παίζει.

Δείτε την αντίδραση της Αλεξίας στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE