Φωνάζουν οι Οικολόγοι για τις απαράδεκτες συμπεριφορές ορισμένων κυνηγών– «Έβαλα τον λαγό να καπνίζει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωνάζουν οι Οικολόγοι για τις απαράδεκτες συμπεριφορές ορισμένων κυνηγών– «Έβαλα τον λαγό να καπνίζει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Κίνημα Οικολόγων δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία κυνηγού που έχει βάλει τον θήραμα του να καπνίζει, κάνουν λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές

Συγκεκριμένα το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών καταγγέλλει όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων που θέλουν να λέγονται κυνηγοί.

«Οι συγκεκριμένοι, αφού σκότωσαν το θήραμα τους επέλεξαν να το παρουσιάσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το "λάφυρο" τους νεκρό και με τσιγάρο στο στόμα (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα διαδικτυακής προσβολής των νεκρών θηραμάτων συνεχίζονται και αυξάνονται καθημερινά, χωρίς η πολιτεία να λαμβάνει μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών έχει καταθέσει πρόταση νόμου που να απαγορεύει την διαδικτυακή προβολή (Facebook, Twitter κλπ) ο οποίος καθυστερεί ενώπιον της Βουλής.

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές στο Ταμείο Θήρας, καθώς και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για αυτή την κατάσταση ανοχής και περιμένουμε να ληφθούν μέτρα κατά τέτοιων συμπεριφορών».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE