Φωνάζουν οι Οικολόγοι για τις απαράδεκτες συμπεριφορές ορισμένων κυνηγών– «Έβαλα τον λαγό να καπνίζει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωνάζουν οι Οικολόγοι για τις απαράδεκτες συμπεριφορές ορισμένων κυνηγών– «Έβαλα τον λαγό να καπνίζει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Κίνημα Οικολόγων δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία κυνηγού που έχει βάλει τον θήραμα του να καπνίζει, κάνουν λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές

Συγκεκριμένα το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών καταγγέλλει όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων που θέλουν να λέγονται κυνηγοί.

«Οι συγκεκριμένοι, αφού σκότωσαν το θήραμα τους επέλεξαν να το παρουσιάσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το "λάφυρο" τους νεκρό και με τσιγάρο στο στόμα (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα διαδικτυακής προσβολής των νεκρών θηραμάτων συνεχίζονται και αυξάνονται καθημερινά, χωρίς η πολιτεία να λαμβάνει μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών έχει καταθέσει πρόταση νόμου που να απαγορεύει την διαδικτυακή προβολή (Facebook, Twitter κλπ) ο οποίος καθυστερεί ενώπιον της Βουλής.

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές στο Ταμείο Θήρας, καθώς και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για αυτή την κατάσταση ανοχής και περιμένουμε να ληφθούν μέτρα κατά τέτοιων συμπεριφορών».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.