H νέα διχοτόμηση της Κύπρου. Από σήμερα το νησί έχει 2 διαφορετικές ώρες και η Λευκωσία είναι η μόνη πρωτεύουσα στον κόσμο με 2 διαφορετικά ρολόγια

H νέα διχοτόμηση της Κύπρου. Από σήμερα το νησί έχει 2 διαφορετικές ώρες και η Λευκωσία είναι η μόνη πρωτεύουσα στον κόσμο με 2 διαφορετικά ρολόγια

Ήταν πριν μόλις ένα μήνα, στις 8 Σεπτεμβρίου όταν η κυβέρνηση της Τουρκίας αποφάσισε πως η Τουρκία δεν θα μπει (για πρώτη φορά) σε χειμερινή ώρα.

Η επίσημη απόφαση έλεγε πως έτσι η Τουρκία «Θα έχει περισσότερο ήλιο όλο το χρόνο».

«Καταργήσαμε τη διαφορά ώρας μεταξύ χειμώνα και καλοκαίριου», είχε δηλώσει τότε με εθνική υπερηφάνεια ο πρωθυπουργός, Μπινάλι Γιλντιρίμ, σε μια του ομιλία.

«Δεν θα υπάρχει καμία σύγχυση τώρα. Οι ώρες θα είναι το ίδιο και το χειμώνα και το καλοκαίρι. Θα αλλάζετε εσείς, όχι οι ώρες», είχε δηλώσει ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Διαβάστε τη συνέχεια στη mixanitouxronou.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE