ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο – Έρευνες στη σκηνή από την Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο – Έρευνες στη σκηνή από την Αστυνομία

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) μοτοσικλετιστής μετά από τροχαία σύγκρουση.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν πως τα αίτια του τροχαίο ατύχημα είναι άγνωστα ενώ φαίνεται πως μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής ενώ όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για ελαφρύ τραυματισμό.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Μακαρίου ενώ μέλη της Τροχαίας βρίσκονται στην σκηνή όπου διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος. 

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE