Πήγε για κυνήγι αλλά ούτε άδεια δεν είχε – Τι ερευνά η Αστυνομία εναντίον Παφίτη κυνηγού

Πήγε για κυνήγι αλλά ούτε άδεια δεν είχε – Τι ερευνά η Αστυνομία εναντίον Παφίτη κυνηγού

Ούτε την άδεια κυνηγιού δεν είχε ο 64χρονος από την Πάφο.

Υπόθεση λαθροθηρίας εξετάζει η Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με την οποία κυνηγός ηλικίας 64 ετών από την Επαρχία Πάφου εντοπίστηκε να κυνηγά χωρίς άδεια κυνηγίου, στην περιοχή Γουδί της Επαρχίας Πάφου.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 64χρονου εντοπίστηκαν επίσης ένα στημένο όπλο καθώς και 31 πλήρη φυσίγγια.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE