ΑΓ. ΦΥΛΑ: Άγιο είχαν τα δυο τρίχρονα μωρά – Πήρε φωτιά ο καναπές από αντικείμενο που υπερθερμάνθηκε

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Άγιο είχαν τα δυο τρίχρονα μωρά – Πήρε φωτιά ο καναπές από αντικείμενο που υπερθερμάνθηκε

Είχαν άγιο τα δυο μωρά ηλικίας μόλις τριών ετών οικογένειας από την Αγιά Φύλα, όταν πυρκαγιά ξέσπασε στον καναπέ του σπιτιού τους το βράδυ του Σαββάτου (29/10)

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως η φωτιά προκλήθηκε από αντικείμενο που βρίσκονταν στο καναπέ σαλονιού που ήταν μέσα στην κουζίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρισκόταν στον καναπέ, υπερθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εκείνη την στιγμή οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν, ενώ τα δυο παιδιά ηλικίας 3 χρόνων, βρίσκονταν υπό την φροντίδα της οικιακής βοηθού.

Ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει τα ανήλικα

Η οικιακή βοηθός πριν να ξεσπάσει η φωτιά, είχε βάλει τα παιδιά για ύπνο στα δωμάτια τους στο πρώτο όροφο της οικίας. Η οικιακή βοηθός μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να ζώσει τα ανήλικα ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή της.

Την φωτιά αντιλήφθηκε και γείτονας ο οποίος έκανε προσπάθεια να προσεγγίσει το δωμάτιο των ανηλίκων και να τα απομακρύνει χωρίς αποτέλεσμα λόγω των πυκνών καπνών και θερμών αερίων.

Η οικιακή βοηθός κατάφερε να εισέλθει εκ νέου στο χώρο του δωματίου των ανήλικών και να τα απομακρύνει.

Λόγω των καπνών τα δυο παιδάκια μαζί με την οικιακή βοηθό μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο όπου και κρατήθηκαν για νοσηλεία πιθανότατα για προληπτικούς σκοπούς.

Διαβάστε ακόμη: 

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Ανήλικα παιδιά και οικιακή βοηθός παραλίγο να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

                                                 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE