Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια μεταξύ ομάδας Πακιστανών και Αφγανών σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας στη Χίο.

Από άγνωστοι αιτία περίπου 15 άτομα ξεκίνησαν να προπηλακίζονται λεκτικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα -πιθανά από μαχαίρι- ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του καταυλισμού.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE