Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια μεταξύ ομάδας Πακιστανών και Αφγανών σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας στη Χίο.

Από άγνωστοι αιτία περίπου 15 άτομα ξεκίνησαν να προπηλακίζονται λεκτικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα -πιθανά από μαχαίρι- ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του καταυλισμού.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE