Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση: «Έσβησε» το πιστό της φιλαράκι

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση: «Έσβησε» το πιστό της φιλαράκι

Πολύ δύσκολές ώρες περνάει η Άννα Βίσση και μάλιστα θέλησε να εκφραστεί γι αυτό, παρά το γεγονός πως η τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να βγάζει προς τα έξω την ζωή της. ο λόγος είναι ο χαμός της σκυλίτσας της Βανίλια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μοιράστηκε την απώλεια του μικρού της μαλτέζ που την συντρόφευε για χρόνια με τους φίλους της στο Instagram.
«Η Βανίλια μου κοιμήθηκε για πάντα να προσέχετε τα αγαπημένα σας πλάσματα» έγραψε η Άννα Βίσση, στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με την μικρή της Βανίλια που έχασε.

Η Βανίλια ήταν πάντα στο πλευρό της Άννας Βίσση. Μαθημένη στα φώτα της δημοσιότητας, είχε φωτογραφηθεί από τους paparazzi πολλές φορές με την τραγουδίστρια. Την συντρόφευε στα ταξίδια, στις εξόδους, στο καμαρίνι της στα κέντρα που τραγουδούσε ακόμα και στο θέατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE