ΠΑΦΟΣ: 35χρονη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της! «Με έσπρωξε στη τουαλέτα και με βίασε…»

ΠΑΦΟΣ: 35χρονη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της! «Με έσπρωξε στη τουαλέτα και με βίασε…»

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 35χρονης εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 35χρονη από την Ελλάδα, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι 45χρονος, επίσης από την Ελλάδα, συνάδελφός της, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου που εργάζονταν και οι δύο στη Μεσόγη, και ακολούθως τη βίασε.

Το αδίκημα φαίνεται να διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 17:00, όταν και τα δύο πρόσωπα είχαν μεταβεί στο εστιατόριο που εργάζονταν από νωρίς προκειμένου να κάνουν τη σχετική προετοιμασία. 

Η 35χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας τριών και πέντε ετών, ενώ ο ύποπτος είναι ελεύθερος.

Η 35χρονη αναμένεται να εξεταστεί από γυναικολόγο και ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE