Είναι κράτος αυτό που έχουμε; Ζήτησαν μέσω Viber το πιστοποιητικό γιατρού!

Είναι κράτος αυτό που έχουμε; Ζήτησαν μέσω Viber το πιστοποιητικό γιατρού!

Αφού θέλουμε να ονομαζόμαστε Ευρωπαϊκό κράτος, τότε ας σκεφτούμε και ας λειτουργήσουμε έτσι...

Η διαδικασία για την κάλυψη των κενών που προκύπτουν σε σχολεία έχει αλλάξει και πλέον για να γίνεται αντικατάσταση σε δημόσιο εκπαιδευτήριο πρέπει πρώτα ο καθηγητής που απουσιάζει να στείλει ιατρικό πιστοποιητικό έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αντικατάστασης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το Σάββατο 29/10, το επαρχιακό γραφείο Παιδείας ζήτησε από άρρωστο εκπαιδευτικό να φωτογραφίσει το πιστοποιητικό με το κινητό του τηλέφωνο και να αποστείλει τη φωτογραφία μέσω της εφαρμογής Viber, έτσι ώστε να προωθηθούν οι διαδικασίες αναπλήρωσής του.

Σε δηλώσεις στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο επικεφαλής της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού χαρακτήρισε το πιο πάνω περιστατικό ως απαράδεκτο: «Συμφωνούμε με την άσκηση ελέγχου, όμως δεν πρέπει να φτάνουμε στο άλλο άκρο».

Δεν γίνεται σε μια χώρα που τα τελευταία 12 χρόνια είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να λειτουργούμε αντιεπαγγελματικά σε σημείο ερασιτεχνισμού... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE