ΤΡΟΥΛΛΟΙ: Έκαψαν όχημα ηλεκτρολόγου – Δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο η Πυροσβεστική

ΤΡΟΥΛΛΟΙ: Έκαψαν όχημα ηλεκτρολόγου – Δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο η Πυροσβεστική

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα ηλεκτρολόγου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στου Τρούλλους της Επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.10 το βράδυ της Παρασκευής (28/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mercedes Vito το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου στο χωριό Τρούλλοι της επαρχίας Λάρνακας.

 Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.30. Από την πυρκαγιά το όχημα με το περιεχόμενο του (εξοπλισμός τοποθέτησης κεραιών τηλεόρασης, εργαλεία κλπ) υπέστη εκτεταμένες ζημιές,

Μετά από διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε και λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες ανευρέθηκε το οχήμα να καίγεται  δεν μπορεί να αποκλειστεί  η κακόβουλη πράξη.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE