ΠΑΦΟΣ: Νέο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε 24 ώρες – Έκανε το μοιραίο λάθος ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Νέο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε 24 ώρες – Έκανε το μοιραίο λάθος ο οδηγός

Νέο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σάββατου (29/10) στην Πέγεια με θύμα 53χρονο.

Ο θανάσιμος τραυματισμός 53χρονου Βρετανού, του Ramon Peter, είναι  ο απολογισμός νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Επαρχία Πάφου.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:05 στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στην Πέγεια, όταν ο 53χρονος, που είναι Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διέμενε στις θαλασσινές σπηλιές, ενώ κατευθύνετο προς το Κόραλ Μπέι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς αριστερά, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε όχθο και ακολούθως ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ακολούθως ο 53χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατό του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και της Τροχαίας Πάφου έσπευσαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις ο 53χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σημειώνεται πως σε διάστημα μίας εβδομάδας είναι το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώνεται στην Επαρχία Πάφου.

*Φωτογραφία Αρχείου 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE