ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τορναρίτης: «Ενότητα, ενότητα, ενότητα»

Τορναρίτης: «Ενότητα, ενότητα, ενότητα»

Μήνυμα ενότητας προς τις πολιτικές δυνάμεις και τον κυπριακό λαό έστειλε με αφορμή τη σημερινή εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο ΔΗΣΥ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Λευκωσία, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης είπε ότι το ηρωικό ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ στην ιταμή επιβουλή του φασισμού να κατακτήσει την Ελλάδα σήμερα μεταφράζεται στο μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου και των Κυπρίων γενικότερα στην τουρκική κατοχή.

Ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε λίγες μέρες θα δώσει τη μάχη της Κύπρου και πρόσθεσε ότι το μήνυμα που στέλνει ο ΔΗΣΥ προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ολόκληρο τον κυπριακό Ελληνισμό είναι «ενότητα, ενότητα, ενότητα».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top