Υπουργός Δικαιοσύνης: «Οι πατρίδες δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Οι πατρίδες δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται»

Οι πατρίδες δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, στο Παραλίμνι, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

«Τιμούμε σήμερα», είπε,  «το έπος του 40, τιμούμε τον Ελληνισμό, ο οποίος δίδαξε τους λαούς των εθνών ότι ο Έλληνας ξέρει να αγωνίζεται για την πίστη του και την πατρίδα του».

«Αυτό το μήννυμα», συνέχισε, «στέλλεται στον απανταχού Ελληνισμό, ότι θα πρέπει με το ίδιο σθένος, την ίδια πίστη και αγωνιστικότητα να εργαστούμε για τις καλύτερες μέρες, τόσο στη μητροπολιτική Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο μας, με μια ακόμα ιδιαιτερότητα το πόσο οφείλουμε σε αυτό το έθνος και αυτό το λαό να εργαστούμε για την επανένωση της πατρίδας μας".

«Οι πατρίδες», κατέληξε ο κ. Νικολάου «δεν χαρίζονται, οι πατρίδες κερδίζονται και μέσα από την επανένωση της πατρίδας μας θα κερδίσουμε την Κύπρο που ανήκει σε ολόκληρο το λαό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE