ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη με το «καλημέρα» σε κατάστημα κυνηγετικών – Όλα δείχνουν αντιζηλίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη με το «καλημέρα» σε κατάστημα κυνηγετικών – Όλα δείχνουν αντιζηλίες

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) σε κατάστημα κυνηγετικών ειδών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από το κατάστημα κυνηγετικών ειδών που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Παύλου στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, το οποίο είναι ιδιοκτησίας ατόμων από τη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο υποστατικό.

Η αστυνομία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κατεβάσει τις τιμές στα προϊόντα του σε σχέση με άλλα παρόμοια υποστατικά και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η πράξη να οφείλεται σε λόγους αντιζηλίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE