Στήριξη του κράτους ζητά η ΣΕΚΟ για κατασκευή της μαρίνας στην Πάφο

Στήριξη του κράτους ζητά η ΣΕΚΟ για κατασκευή της μαρίνας στην Πάφο

Την αδήριτη ανάγκη για άμεση προώθηση και κατασκευή της μαρίνας Πάφου στην περιοχή «Πότιμα», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, επανατονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Κομμάτων και Οργανώσεων (Σ.Ε.Κ.Ο.) Πάφου.

Σε έκτακτη συνεδρία της Εκτελεστικής Γραμματείας της Συντονιστικής, η οποία συνήλθε για να εξετάσει το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τους όρους που θέτει η Αναθέτουσα Αρχή και τη συνεπαγόμενη πιθανότητα νέας εμπλοκής σε αυτή την υπόθεση, επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αποφασιστικότητα όλων των Αρχών και Φορέων της Πάφου για τη διαφύλαξη των συμφερόντων της επαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE