Νέα συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί και καθορισμός χώρου συζήτησης εδαφικού

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί και καθορισμός χώρου συζήτησης εδαφικού

Νέα συνάντηση θα έχουν στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί στο πλαίσιο του εντατικοποιημένου διαλόγου για επίλυση του Κυπριακού.

Στην απογευματινή συνάντηση ενδέχεται να καθοριστεί ο χώρος στο εξωτερικό, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση για το εδαφικό, όπως είχε αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά την επιστροφή του από τις συνομιλίες στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα.

Στην τελευταία τους συνάντηση, οι ηγέτες είχαν συζητήσει λεπτομέρειες ή τρόπους εφαρμογής των διαφόρων είτε ελευθεριών είτε δικαιωμάτων και υπήρξε, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, μια σχετική πρόοδος που χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει πως η ημερομηνία της διεξαγωγής της συνάντησης για το εδαφικό θα είναι μεταξύ 7 με 11 Νοεμβρίου και μάλλον θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE