Αξιωματικός της Αστυνομίας έκανε κόλαση τη ζωή πολίτη: «Έκαναν επιχείρηση στο σπίτι μου και δημιούργησαν ψυχολογικά στον ανήλικο μου γιό»

Αξιωματικός της Αστυνομίας έκανε κόλαση τη ζωή πολίτη: «Έκαναν επιχείρηση στο σπίτι μου και δημιούργησαν ψυχολογικά στον ανήλικο μου γιό»

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε μέχρι και τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, από πολίτη ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα καταγγέλλει κυνηγητό και απειλής της ζωής του από αξιωματικό της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο αξιωματικός κατάντησε φόβητρο για την ζωή του εν λόγω ατόμου.

Τον κτυπούσαν ενώ φορούσε χειροπέδες

Η όλη ιστορία ξεκινάει όταν ο αξιωματικός της Αστυνομίας, πριν από λίγα χρόνια είχε κακοποιήσει μαζί με άλλους συναδέλφους τους τον άντρα για αδίκημα που ποτέ δεν διέπραξε. Συγκεκριμένα φέρεται να τον κτυπούσαν ενώ  φορούσε χειροπέδες ώστε να εξασφαλίσουν μαρτυρία.  

Το δικαστήριο δικαίωσε τον συγκεκριμένο άντρα και οι αστυνομικοί κατέβαλαν από την τσέπη του φορολογούμενου και αποζημιώσεις.

Η εκδίκηση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο εν λόγω αξιωματικός φαίνεται πως δεν «χώνεψε» ποτέ αυτή την εξέλιξη και από τότε αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Έτσι όταν ο αξιωματικός επέστρεψε στην επαρχία του άρχισε να συλλαμβάνει συχνά τον πολίτη προσπαθώντας να δημιουργήσει υποθέσεις για να τον βάλει στη φυλακή.

Αποκορύφωμα όπως αναφέρει ο ίδιος μέσα από το δημοσίευμα ήταν η ένοπλη εισβολή στο σπίτι του μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου του ιού δημιουργώντας του ψυχολογικά αφού το παιδί  ήταν ράκος για πολλές μέρες.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE