ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Αντιαρματικά βλήματα και εκτοξευτήρας κοντά στο σπίτι του Πρόεδρου Αναστασιάδη

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Αντιαρματικά βλήματα και εκτοξευτήρας κοντά στο σπίτι του Πρόεδρου Αναστασιάδη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας , η Αστυνομία Λεμεσού ενημερώθηκε ότι στην περιοχή του κυκλικού κόμβου της Γερμασογείας υπάρχουν αντιαρματικά βλήματα και εκτοξευτήρας.

Αμέσως στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όπου έσπευσαν στην σκηνή μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου. 

Από τις εξετάσεις εντοπιστήκαν 4 αντιαρματικά βλήματα και ένας εκτοξευτήρας τύπου RPG. 

Όλα τα αντιαρματικά βλήματα και ο εκτοξευτήρας τύπου RPG παραληφθήκαν για εξετάσεις, ενώ η περιοχή ανατολικά της Γερμασογείας (Καλόγηρους-Μεσοβούνια) έχει αποκλειστεί και πραγματοποιούνται έρευνες. 

Τέλος να σημειώσουμε ότι σε ύψωμα στην περιοχή της Γερμασογειας βρίσκεται το σπίτι του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE