Ο Δημ. Αραδίππου στο ThemaOnline: «Δεν συμμετέχω ενεργά στην εταιρεία, ούτε στην επιτροπή προσφορών του Δήμου»

Ο Δημ. Αραδίππου στο ThemaOnline: «Δεν συμμετέχω ενεργά στην εταιρεία, ούτε στην επιτροπή προσφορών του Δήμου»

Τις δικές του θέσεις σε σχέση με το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα έδωσε ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (25/10), παραθέτοντας και τα αντίστοιχα έγγραφα, εταιρεία συμφερόντων του Δημάρχου Αραδίππου, κάνει χρυσές δουλειές, μέσω γάμων που τελούνται στο Δημαρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Χρεωνόταν ο Δήμος με πλακέτες γάμου από το εργοστάσιο του Δημάρχου κ. Ευαγγελίδη – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Ευαγγελίδη και του ζήτησε τις δικές του θέσεις σε σχέση με το θέμα. Αρκέστηκε να σημειώσει ότι «δεν συμμετέχω ενεργά στην εταιρεία, ούτε στην επιτροπή προσφορών του Δήμου, αν και είχα το δικαίωμα ως Δήμαρχος».

Ακολούθως μας παρέμπεψε στον Δημοτικό Γραμματέα Ματθαίο Αλαμπρίτη (ένθετη φωτογραφία). Όπως μας ανέφερε είναι ο πιο αρμόδιος για να μας ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία προσφορών και τα οικονομικά του Δήμου.

Ο κ. Αλαμπρίτης, λοιπόν, τόνισε ότι ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να ζητά προσφορές για υπηρεσίες ή αγορές κάτω των 2.000 ευρώ, ωστόσο πρόσθεσε: «Παρ΄ όλα αυτά ακόμη και για πιο μικρά ποσά ζητούμε προσφορές».

Στη συνέχεια μας μίλησε για τη διαδικασία προσφορών που ακολουθείται. Όπως μας εξήγησε, ο υπάλληλος της αποθήκης ειδοποιεί τουλάχιστον τέσσερις εταιρείες, οι οποίες με τη σειρά τους υποβάλλουν προσφορές. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, επιλέγεται η πιο χαμηλή.

Ο κ. Αλαμπρίτης τόνισε, επίσης, ότι οι προσφορές της εταιρείας συμφερόντων του Δημάρχου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, ήταν οι πιο χαμηλές και γι΄ αυτό επιλέγονταν. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως ο κ. Ευαγγελίδης δεν συμμετέχει στην επιτροπή προσφορών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE