Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Το Σάββατο 22/10/2016, σε μια έντονα φορτισμένη, σεμνή τελετή, έγιναν τα εγκαίνια του Μνημείου Θυμάτων Αεροπορικού Δυστυχήματος του «Ήλιος», στον Δήμο Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα εγκαίνια του Μνημείου του Αεροπορικού Δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου του 2005, τέλεσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς Κώστας Κόρτας, στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Αποστόλου Ανδρέου στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», το συγκεκριμένο μνημείο δημιουργήθηκε στη μνήμη των 129 συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα, σε ένα από τα τραγικότερα δυστυχήματα της κυπριακής ιστορίας.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι συγγενείς των θυμάτων, ο δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της Αγλαντζιάς και εκπρόσωποι κομμάτων και τοπικών σωματείων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE