Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Μια σεμνή τελετή για τα θύματα της «Ήλιος»

Το Σάββατο 22/10/2016, σε μια έντονα φορτισμένη, σεμνή τελετή, έγιναν τα εγκαίνια του Μνημείου Θυμάτων Αεροπορικού Δυστυχήματος του «Ήλιος», στον Δήμο Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα εγκαίνια του Μνημείου του Αεροπορικού Δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου του 2005, τέλεσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς Κώστας Κόρτας, στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Αποστόλου Ανδρέου στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», το συγκεκριμένο μνημείο δημιουργήθηκε στη μνήμη των 129 συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα, σε ένα από τα τραγικότερα δυστυχήματα της κυπριακής ιστορίας.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι συγγενείς των θυμάτων, ο δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της Αγλαντζιάς και εκπρόσωποι κομμάτων και τοπικών σωματείων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE