Ο Λεμεσιανός που ξεσήκωσε το στούντιο του Deal – Πόσα κέρδισε; «Νίκησα τον τραπεζίτη…» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεμεσιανός που ξεσήκωσε το στούντιο του Deal – Πόσα κέρδισε; «Νίκησα τον τραπεζίτη…» ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο του Deal που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) επιλέχθηκε να παίξει ο «Λεμεσιανός».

Ο τύπος ξεσήκωσε όλο το στούντιο κατά τη διάρκεια που έπαιζε. Τραγούδια, χοροί και άλλα από τον κύπριο παίκτη.

Το κουτί του με τον αριθμό 5 είχε μέσα 4 χιλιάδες, όμως αυτός απέσπασε από τον τραπεζίτη 5 χιλιάδες και στο τέλος φώναξε «Τον νίκησα» εννοώντας τον τραπεζίτη.

«Εγώ επειδή είμαι λογικός και πνιγμένος μέσα στη ζωή, για να πάρεις 5 χιλιάρικα σήμερα, πρέπει να δουλέψεις ένα χρόνο. Εγώ θα τα πάρω από τον φίλο μου τον τραπεζίτη», αυτά είπε και πήρε τις 5 χιλιάδες από τον τραπεζίτη.

Να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του «Λεμεσιανού» να πάρει τα χρήματα του τραπεζίτη, τα επόμενα κουτιά που άνοιξε είχαν μικρά ποσά και η προσφορές του τραπεζίτη θα ανέβαινε μέχρι και τις 17 χιλιάδες.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον συμπαθητικό «Λεμεσιανό». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE